måndag 23 oktober 2017

Jag skådar in i spåkulan

Jag och min sambo fick världens bästa dotter för snart exakt ett år sedan. Det innebär att vi har levt på min lön och min sambos knapphändiga lön i och med föräldraledighet etc. Och det ska ni veta, det är inte i närheten av vad hon får ut normalt sett.

Vi människor anpassar oss snabbt, lär oss att överleva i den miljön vi befinner oss. Det måste vi.     
Även vi, numera med god marginal dessutom. Och detta med en nyköpt villa och småbarn. Ett ganska gott stresstest för den egna ekonomin med andra ord.

Min spåkula som jag då och då tittar i, visar mig en fantastisk framtid! På alla sätt ska jag säga, nu ska vi dock koncentrera oss på den ekonomiska aspekten ;) I och med att vi klarar alla utgifter och dessutom sparar en hel del redan idag, ser jag i framtiden hur mycket vi har möjlighet att spara och lägga undan när vi båda jobbar som vanligt igen!

Synen jag ser i min spåkula är eggande och motiverande! Jag och min sambo skulle utan problem kunna spara/investera 250 000 kr per år om vi vill. Svindlande.

Vad ser du i din egen spåkula? :)

Väl mött.

6 kommentarer:

 1. Imponerande! Då hade jag och min sambo legat på runt 46% sparkvot och där är vi inte ens i närheten idag 😆

  SvaraRadera
 2. Det kommer att bli stor skillnad! Helt otroligt egentligen :) Ser fram emot det! Får återkomma med löpande rapport då.

  SvaraRadera
 3. Hej

  Återkom gärna hur det har gått med portföljen :)

  Hälsningar Tandläkaren

  SvaraRadera
 4. Jag är här för att vittna om vad Dr James gjorde för mig. Jag har lidit av (GENITAL HERPES VIRUS) sjukdom under de senaste fyra åren och har haft konstant smärta och klåda, särskilt i min privata del. Under det första året trodde jag på Gud att jag skulle bli botad någon dag. Denna sjukdom började cirkulera över hela kroppen och jag har tagit behandling från min läkare som ingenting fungerar, för några veckor sedan kom jag över ett vittnesbörd om Kasha, på internet vittnar om en herbalist som heter Dr James från Västafrika, om hur han botade honom från 7 år HSV 2. Och han gav också den här e-postadressen ... [drjamesherbalmix@gmail.com] ..., rådgivande någon att kontakta honom för att få hjälp om någon typ av sjukdomar som han skulle vara till hjälp, så jag mailade honom och berättade om min (HSV 2), han sa till mig att jag inte skulle oroa mig för att jag kommer att bli botad !! Jag tvivlade aldrig på honom. Jag tror att han kan bota mig också, Dr James förberedde och skickade mig helande olja, tvål, rötter och örter som jag tog. Under den första veckan började jag uppleva förändringar över hela mig, efter fyra veckors användning av hans rötter / örter, olja och tvål blev jag helt botad. inte mer klåda, smärta på mig längre som Dr James försäkrade mig. Efter en tid gick jag till min läkare för att göra ett nytt test. resultatet blev negativt. Så vänner, mitt råd är om du har en sådan sjukdom eller känner någon som lider av den eller någon annan sjukdom som HPV, HBV, HIV / AIDS, ALS, HBP, CANCER, NEPHROTIC SYNDROME, etc. kan du kontakta Dr James växtbaserade blandade hemmet av välbefinnande direkt på hans .... drjamesherbalmix@gamil.com ... Han är en bra man, och han kommer att hjälpa dig.

  SvaraRadera
 5. Jag är här för att vittna om vad Dr James gjorde för mig. Jag har lidit av (GENITAL HERPES VIRUS) sjukdom under de senaste fyra åren och har haft konstant smärta och klåda, särskilt i min privata del. Under det första året trodde jag på Gud att jag skulle bli botad någon dag. Denna sjukdom började cirkulera över hela kroppen och jag har tagit behandling från min läkare som ingenting fungerar, för några veckor sedan kom jag över ett vittnesbörd om Kasha, på internet vittnar om en herbalist som heter Dr James från Västafrika, om hur han botade honom från 7 år HSV 2. Och han gav också den här e-postadressen ... [drjamesherbalmix@gmail.com] ..., rådgivande någon att kontakta honom för att få hjälp om någon typ av sjukdomar som han skulle vara till hjälp, så jag mailade honom och berättade om min (HSV 2), han sa till mig att jag inte skulle oroa mig för att jag kommer att bli botad !! Jag tvivlade aldrig på honom. Jag tror att han kan bota mig också, Dr James förberedde och skickade mig helande olja, tvål, rötter och örter som jag tog. Under den första veckan började jag uppleva förändringar över hela mig, efter fyra veckors användning av hans rötter / örter, olja och tvål blev jag helt botad. inte mer klåda, smärta på mig längre som Dr James försäkrade mig. Efter en tid gick jag till min läkare för att göra ett nytt test. resultatet blev negativt. Så vänner, mitt råd är om du har en sådan sjukdom eller känner någon som lider av den eller någon annan sjukdom som HPV, HBV, HIV / AIDS, ALS, HBP, CANCER, NEPHROTIC SYNDROME, etc. kan du kontakta Dr James växtbaserade blandade hemmet av välbefinnande direkt på hans .... drjamesherbalmix@gamil.com ... Han är en bra man, och han kommer att hjälpa dig.

  SvaraRadera