onsdag 23 augusti 2017

Då var det vardag igen!

Semestern är slut! Den varade dock bara i två veckor för min del, och den har inte bjudit på varken vila eller nöje! Har slitit som ett djur med det nya huset, själva flytten och renovering. Städning, uppackning, gallring, slänga saker, bära mer saker etc. Fullt upp med andra ord, från gryning till skymning. Men känslan att ha sitt egna hus är oslagbar som tur är.

Det känns rätt så bra att vara tillbaka på jobbet. Återgå till sina vardagsrutiner vad gäller mat, träning m.m. Givetvis har jag inte haft tid till varken börs eller blogg under "semestern". Detta ska vi åtgärda illa kvickt tänkte jag. Självfallet har det blivit en del inköp, vilket också kommer redovisas på nästa månadsredovisning. Stay tuned!

Börsen i övrigt är svår att tolka. Ömsom upp ömsom ner. Antingen sparar man ihop krigskassa och inväntar nästa ras eller kraftiga dipp som bör komma inom 8-16 månader eller så fortsätter man att köpa aktier kontinuerligt över tiden. Får känna lite, båda har sina fördelar.

Har för övrigt kommit över ytterligare lite GULD, inga stora mängder men har åtminstone 50 gram i "tack-form" som jag spekulerar om att sälja. Dock känns det som att guldpriset kommer att fortsätta att gå upp under kommande tid.

Hur har ni handlat under sommaren? Och vad tror vi om kommande höst/vinter?

Guld kan ses som en hedge i tider då börsen går sämre, eller bara som ett alternativ till traditionellt aktiesparande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar